PROGRAM
L-V:8-20,S:9-16,D:9-12

+40751 196 838
pantelimonvet@gmail.com

COSMETICA

In cadrul salonului nostru va oferim servicii de cosmetica veterinara la cele mai inalte standarde.
Echipamentul de grooming profesional, experienta noastra in domeniu si rabdarea cu care tratam fiecare animal care ne intra in salon va garanteaza dumneavoastra si animalului dumneavoastra o experienta minunata.

 

Va oferim posibilitatea de a infrumuseta animalutul dumneavoastra prin diverse metode cum ar fi vopsirea cu produse profesionale, coafuri pentru ocazii speciale si accesorii diverse.
Prin pachetele noastre promotionale puteti economisi sume importante de bani in timp ce beneficiati de cele mai bune servicii cosmetice. Pentru orice pachet promotional  tuns si spalat achitat primiti gratuit toaleta urechilor, taierea unghiilor, vidarea glandelor perianale, uscare, periere, parfumare si o mica surpriza.

 Pentru ca nu toate animalele doresc sa fie tunse si spalate uneori este necesar ca acestea sa fie sedate. Activand in cadrul unui cabinet veterinar complet echipat aceasta manopera poate fi realizata in siguranta, pe o perioada de timp cat mai scurta, animalul fiind complet treaz la plecare.